Asien ekspedition

Ekspedition/rejse på 30 dage og ligger i juli måned.

asian safari

Turen er en bil ekspedition med robust minibus og pickup, intet luksus, rå og autentisk oplevelse i østen.

Vi er 2 faste guider på hele turen, Ciuk  som er asiat/thailænder og Finn som er dansker, herudover påregner vi at medtage lokale lande guider til Cambodia, Vietnam og Laos, når vi er i disse lande, så vi undgår lokale sprog og praktiske problemer. Finn er turleder, jeg er erfaren guide og turleder.

Vi spiser den lokale mad undervejs (med forholdsregler, for at undgå maveproblemer), vi overnatter de lokale steder hvor vi kommer frem, vi vil søge det lokale og autentiske og vil forsøge at undgå de moderne og internationale steder.

På kortet nedenunder, er indtegnet den overordnede rute.

 

asia clean

 

For at deltage på rejsen skal man være almindeligt rask og rørig, det er 30 dage med fysiske strabadser og oplevelser, så det er vigtigt med menneskelige egenskaber som tålmodighed, forståelse, tolerance og godt humør. Der er ingen alderbegrænsninger udover almindeligt godt helbred. Det er en tur, der er tilrettelagt for almindelige mennesker så man skal ikke være toptrænet eller jægersoldat, men man skal kunne lide det ukendte og have tålmodighed til forskellige strabadser og være åben for nye oplevelser og andre måder at gøre ting på end man er vant til i hverdagen hjemme i Danmark.

Der bliver begrænsning på hvor meget bagage der kan medbringes, det bliver en tur i svedige t- shirts. Balskoene bliver der ikke brug for.

Når rejseholdet er samlet, vil vi uddelegere forskellige opgaver til deltagerne afhængig af erfaringer og viden, det er en rejse med aktiv deltagelse af alle deltagere.

Prisen bliver 22.000 kr pr deltager inkl fly til Bangkok, overnatning og morgen og aftensmad, samt selve turen.

Tilmelding snarest, da vi gerne vil have deltagerne med i den afsluttende planlægning.