Området omkring junglepensionatet

Junglepensionatet ligger i Nord Thailand ved byen Mae Tha, i nærheden af den store by Chiang Mai, med international lufthavn.

Thailand er lidt populært “knækket” på midten, i syd er turist industrien klumpet sammen om områderne Phuket og Pattaya. Den økonomiske udvikling har været stærkest i syd og midt Thailand, den udvikling har selvfølgeligt ændret Thailand i retning af en moderne asiatisk og lidt vest orienteret stat. Vi søger ikke de moderne multinationale indtryk på vore rejser, vi søger derimod ind til de oprindelige og originale indtryk.

Nord Thailand er det oprindelige og lidt fattge Thailand, her kan vi komme tæt på østens kultur og mystik. Nord Thailand er i naturen domineret af jungle og bjerge, her lever den typiske familie af landbrug og håndværk.

 

Kort junglepensionat

Nord Thailand er domineret af jungle og landbrug, jungleresortet ligger i udkanten af junglen ved Lamphun, lidt syd for Chiang Mai.

Der er uendlige muligheder for oplevelser i og omkring området, man kan dykke ned i religionen/kulturen og besøge et af de vigtigste buddhistiske templer : Doi Suthep

chiangmaidetgyldnetempel

 Det er meget imponerende, men undlad ikke at se de mange lokale templer, som danner rammen om Thailændernes hverdag, her taler munkene og myndighedsansatte dagligt til de lokale beboere i de primitive højtalere hængt op i lygtepælene i de små byer. Der er stadigt udbredt analfabetisme i den voksne del af befolkningen, så kommunikation fra templerne og myndighederne går gennem de små byers primitive højtalere i lygtepælene.

Naturen og junglen er enestående, junglens dyr kan opleves på forskellig vis, direkte i junglen, på camps hvor dyrene bliver behandlet ordentligt, i zoologiske haver og shows. De mest spændende dyr er efter min opfattelse elefanten – den intelligente asiatiske elefant. Ved Chiang Mai ligger den internationalt anerkendte lejr for elefanter:  Maesa elephant camp.

931

914

Krokodiller kan ses i farme og til shows

053

Aber synes jeg man skal se i naturen, men hvis man vil være sikker på at se dem er der shows, for ikke at tale om slanger, det er godt nok med at se dem til shows.

Junglen er altid spændende, enten at nyde den fantastiske natur eller besøge de små isolerede junglelandsbyer.

2057

1982

1988

Vi tager også på tur til Opiumstrekanten, med sejltur på Mekong og landgang i Laos, denne tur anbefaler vi kun at deltage på som arrangeret tur med os. Det samme gælder dagsturen til Myamar.

Dette er et lille udpluk af muligheder i området, vi arrangerer dagsture, som man kan tilmelde sig i højsæsonen. Man kan også selv tage på oplevelse i området.

Få en snak med os, så kan vi sammen lave et aktivitetsprogram til dit langtidsophold på junglepensionatet.