Om os

 

Vi er et stærkt team, som sørger for at du får en god oplevelse, 2 personer som du møder på rejsen skal nævnes.

Herudover er der mange andre søde mennesker, som sørger for at tingene fungerer i stort og småt, men ingen nævnt, ingen glemt.

Vi er et dansk/thailandsk par i forretning og privat, vi er ikke som de store rejseselskaber, vi har valgt at være på vore destinationer, det betyder at vi i vintertiden (november- april) bor på vores junglepensionat i Thailand og er tæt på vore deltagere i Thailand, vi kan derfor tilbyde usædvanlig stor viden, erfaring og tryghed på rejser i det originale Thailand.

finnFinn er dansker, født og opvokset i Danmark, tog til Italien for 8 år siden og har siden boet på destinationerne i Thailand og Italien.

Finn er Guide og rejseleder mm. på turene.

Finn taler dansk, engelsk, italiensk og en lille smule Thailandsk (ikke perfekt)

Finn er uddannet arkitekt og har bl.a. undervist på forskellige uddannelsesinstitutioner. Finn realiserede en gammel tanke/drøm om at rejse ud i verden for 8 år siden. Det stressede arbejde blev droppet, huset blev solgt og han rejste ud i verden, med første stop i Italien, siden stop i Thailand. Tankerne om at arrangere rejser på en anden måde end charterselskaberne pressede på og blev realiseret. Det er grundlæggende tankerne og nysgerigheden i forhold til kultur, natur og historie samt ideen om at skabe små rejsehold hvor alle deltagere kunne føle sig godt tilpas, som er hovedhjørnestenene og ønsket med thailandture.dk.

Finn møder i, når i kontakter os og ser ham første gang i lufthavnen, når i ankommer.

Du kan altid få en snak med Finn om dine rejse tanker.

 

 

030Ciuk er rejseleder på Thailandsturene (Finn er stadig guide og der tales dansk på alle vore rejser), hun taler thailandsk, engelsk, italiensk og en lille bitte smule dansk.

Ciuk er født og opvokset i Thailand og har boet mange år i Italien. Ciuk rejste til Europa for 25 år siden, efter hendes thailandske mand døde i en trafikulykke og hun havde svært ved at tjene penge nok til at forsørge hende selv og hendes spædbarn. I Italien fandt hun arbejde, så hun hver måned kunne sende penge hjem til hendes lille søn, som bedstemoderen måtte passe. Ciuk arbejdede sig med hårdt arbejde op i hotel og turistbranchen i Rom. Hun blev gift og skilt. Ciuk er nu sammen med Finn chef/rengøringskone/guide mm. i thailandture.dk

Hun er et dejligt menneske, som både forstår den vesterlandske og asiatiske kultur.

Ciuk?s sympatiske venlighed og gode humør, smitter af på alle og er et dejligt input på rejsen.

 

Thailandture er en solid mindre ferievirksomhed, som tilbyder rejser til  Thailands herligheder. Vi er ikke et luksusrejse mål, vores fokus er rettet mod originale og autentiske oplevelser, gode oplevelser du ikke glemmer.

Vi har fundet nogle  ægte ?tidslommer? i midt og Nord Thailand, her har tiden stået stille i mange år, her eksisterer stadigt de originale stemninger fra det gamle charmerende  Thailand. Denne spændende og charmerende originalitet bygger vi vore rejser på.

Vi er en stabil familievirksomhed, med styr på økonomien,vi kan lide tingene er betalt, vi benytter ikke kreditter eller banklån. Vi driver vores virksomhed med overskud og på egen kapital.

De attraktive priser på rejserne, opnår vi ved at udnytte lavprisselskabernes billige flybilletter til  Bangkok. På den måde er vi sikret den fleksibilitet vi ønsker og er ikke bundet af tunge kontrakter om skulle fylde hele fly, til en “bunke”fabrik ferie. Vi driver virksomheden med lave omkostninger, vi har ikke dyre citykontorer i København, vi er hvor vi ønsker at være, nemlig sammen med vore gæster på destinationerne i Thailand og Italien. Vores adresse er Thailandture v/Finn Pedersen, Madonna di loreto 5, 67030, Roccacasale (AQ) Italien